Главная Регистрация Поиск* Вход RSS 2.0
   
 
 
Путиниада
Большой путинский театр Драмы и Комедии - 01!
 
Навигация
  Главная
  Регистрация
  Правила на сайте
  Все категории
Лента новостей  Новости
Полезные статьи  Статьи

 
Нормативы
  ГОСТЫ................. [25892]
  ДСТУ..................... [438]
  ДБН....................... [385]
  НПАОП.................. [34]
  НАПБ..................... [78]
  ГОУ........................ [25]
  СНиП..................... [209]
  СНИР..................... [36]
  СанПиН................ [99]
  ВН.......................... [8]
  ВНП....................... [3]
  ВНТП..................... [79]
  ВСН....................... [173]
  ГН.......................... [10]
  ГСН....................... [2]
  ГЭСН.................... [57]
  ГЭСНп............ ..... [9]
  ГЭСНм.................. [20]
  ГЭСНр-2001......... [20]
  ЕНиР..................... [58]
  МДС..................... [224]
  МУ........................ [7]
  НПБ...................... [28]
  НПРМ................... [33]
  ОКП...................... [1]
  ОНТП.................... [2]
  ОСТН.................... [1]
  ПБ........................ [115]
  ПОТ...................... [83]
  ППБ...................... [4]
  РНиП.................... [1]
  СН........................ [87]
  СП........................ [97]
  ТОИ...................... [1038]
  ТСН...................... [151]
  РД........................ [273]
  РСН...................... [32]
  ФЭР-2001............ [49]
  ФЭРп-2001.......... [9]
  ФЭРм-2001......... [29]
  ФЭРр-2001.......... [21]
  Законы............... [7]
  Постановления [19]
  Приказы............. [11]
  Правила............. [14]
  Рекомендации. [1]
  Право................. [3]
  Пособия............. [2]
  Должност. инстр. [1120]

 
Онлайн
Всего на сайте: 35
Гостей: 27
Пользователи: - отсутствуют
Роботы: ArrayYandex Bot, Yandex Bot, oBot, Yandex Bot, oBot
 
Счетчики
 
 
Главная » Полезные статьи » Соки-Фреш: Заробляємо На Бажанні Втамувати Спрагу

Соки-Фреш: Заробляємо На Бажанні Втамувати Спрагу

Кто сам не делает зла, не подвержен злу
«Будда Шакьямуни»   
Раздел: "Полезные статьи"   Просмотров: 3462  
Веселые картинки
 Соки-Фреш: Заробляємо На Бажанні Втамувати Спрагу
клик для увеличения

На бажанні українців втамувати спрагу фрешами можна заробити мінімум 5 тис. грн на місяць. Ще 5-7 років тому, за словами Ольги Насонової, генерального директора компанії 'Ресторанний консалтинг', більше 90% відвідувачів ресторанів замовляли пакетований сік. Тепер кожен другий клієнт закладів громадського харчування віддає перевагу свіжовіджатому соку. Тяга українців до здорових напоїв стала стимулом для відкриття фреш-барів та встановлення автоматів з продажу таких соків. Рентабельність фрешевого бізнесу, за оцінкою Володимира Сергієнка, директора компанії 'Zumex Україна' (ексклюзивний дистриб'ютор професійного обладнання для виробництва свіжих соків ТМ ZumeX, Іспанія), становить 300%. Напій з автомата 'Інтерес до апаратів з приготування та продажу свіжовичавленого апельсинового соку високий - позначається пристрасть споживачів до здорового способу життя, - розповідає Олена Юшкова, комерційний директор компанії Oranfresh Ukraine (ексклюзивний партнер Оranfresh А.А.Т., Італія). - Проте продажі стримує висока вартість апаратів (акційна ціна на новий апарат становить EUR8 тис.) і соку (200 мл соку коштує 14-15 грн). Для порівняння: ціна кави-апаратів вдвічі нижче '. Разом з тим фреш з автоматів виходить дешевше, ніж у київських ресторанах, де порція свіжовичавленого апельсинового соку (250 мл) коштує від 30 грн. Фреш-автомат окупається за 1 рік, міні-бар з продажу свіжовичавлених соків - за пару місяців Проте ніхто з вендорів фреш-апаратів не здає їх в оренду. 'Ми не надаємо в оренду фреш-автомати, тому що хочемо залучити під фрешевий бізнес відповідальних людей, здатних розрахувати свої сили, - пояснює пан Сергієнко. - Фреш-автомати дорогі. До того ж культура споживання фрешу в нашій країні не на такому високому рівні, щоб розставляти їх у студентських гуртожитках і підземних переходах '. Тому охочим зайнятися цим бізнесом доведеться купувати устаткування. 'У середньому фреш-апарат окуповується за 1 рік, - стверджує Олена Юшкова. - З 1 кг апельсинів виходить два стаканчика соку. Якщо апарат встановлений в людному місці і працює щодня (наприклад, у спортивному клубі, торговому центрі, аеропорту, на вокзалі), то за день продається від 30 до 50 склянок фрешу. Собівартість однієї склянки становить, в залежності від ціни апельсинів, в середньому 4-6 грн. На місяць апарат приносить своєму власникові 5-8 тис. грн чистого прибутку '. Корисний бар Для відкриття фреш-бару знадобиться $ 12-15 тис. Значну частину суми доведеться витратити на купівлю обладнання: соковижималка для цитрусових і гранатів, соковижималка універсальна, обладнання для очищення овочів і фруктів. Також знадобляться холодильні ларі, барна стійка. Розмістити торгову точку можна на 4-6 кв. м. 'Вигідно відкривати не одну торгову точку, а створювати мережу фреш-барів. При такому підході термін окупності проекту складе близько трьох років ', - відзначає Сергій Мислицький, директор мережі фреш-барів (ТМ Fresh Factory). Постачальники обладнання для виготовлення та продажу свіжовичавлених соків пропонують міні-формат фреш-бару, для якого знадобиться всього 2-4 кв. м площі. Зокрема, за розрахунками менеджерів компанії 'Zumex Україна', така точка окупиться майже за 2 місяці (розділивши основні витрати в розмірі 70 тис. грн на щоденну прибуток 1220 грн, отримуємо 57 днів). Асортиментний ряд фреш-барів варто розширити за рахунок гарячих напоїв та закуски. 'Під фреш-барі по вул. Саксаганського ми продаємо також чай, кава та бутерброди, - повідав пан Мислицький. - Проте від реалізації кондитерських виробів відмовилися - вважаємо, що їх не можна віднести до здорової їжі '. Важлива перевага фрешевого бізнесу - незначна конкуренція. У Києві на цьому ринку працює не більше п'яти компаній. До того ж, на відміну від інших прохолодних напоїв, попит на фреш мало схильний до сезонності. 'Якщо влітку свіжовичавлений сік п'ють з метою втамувати спрагу, то взимку - отримати порцію вітамінів. Тому в холодну пору року продажі знижуються приблизно на 20%, але не падають зовсім. Таким чином, цей бізнес приносить дохід круглий рік ', - заявляє пані Юшкова. Було б місце Принципове значення для організації точки продажу свіжовичавленого соку має вибір місця: прибуток власника автомата безпосередньо залежить від кількості потенційних покупців. У безлюдному місці термін окупності автомата може розтягнутися до 5 років, а у вигідному - скоротитися до півроку. Безпрограшні місця - аеропорти, торгові центри, вокзали, вузи, офіси, магазини, тобто місця масового скупчення людей. Однак якщо автомати з продажу бутильованих напоїв можна встановлювати хоч у студентських гуртожитках, то фреш-автомати - в місцях, де мешкають забезпечені громадяни. 'Наприклад, один з наших партнерів встановив автомат в офісному центрі - після 18.00, у вихідні та святкові дні автомат простоює (а як показує практика, в цей час найбільш високий попит на фреш), - розповідає Володимир Сергієнко. - Інші партнери розмістили автомати в аеропорту Бориспіль, торговому центрі Plazma, гіпермаркеті Metro, розважальному центрі BLOCKБАСТЕР. Ці точки продажу апельсинового фрешу працюють щодня, а деякі - цілодобово (середньоденні продаж становить від 65 до 120 стаканчиків). Також варто виділити спортклуби і басейни - ми самі не очікували, що ці місця стануть надпопулярними у любителів випити на ходу якісний (без кісточок і макухи) і прохолодний фреш '. Вибираючи місце для фреш-бару, можна 'паразитувати' на нездорової їжі. За словами фрешевіков, якщо ставити бар на фуд-корті по сусідству із закладами швидкого харчування, то виручку можна збільшити в півтора-два рази. Якщо, звичайно, в меню фаст-фудів немає свіжовичавлених соків.

http://moemisto.info

Похожие новости по теме:
... имейте в виду...
Жена - как граната: если уж бросать, то как можно дальше.

Сервисы, которые могут пригодиться



 
 
Авторизация
 
Объявления
 
Полезные сервисы
 
Для гурманов
Около 9 тыс. рецептов блюд со всего мира на все случаи жизни, для гурманов и на каждый день, сложные и очень простые...
 
Other languages
 
Афоризм
 
Анекдот
 
 
Мы рады приветствовать Вас на своем сайте!
Логин:   
Пароль:   
  Код безопасности
Код:   
 
 
НаверхЭлектронная библиотека стандартов и нормативов (ГОСТы, ОСТ, ISO, ДСТУ, ДБН, СНиПы, СанПиН, ВНТП, ВСН, ГСН, ТОИ, Законы, Постановления) Copyright © www.E-GOST.org.ua ® 2010 - 2024 НаверхЭлектронная библиотека стандартов и нормативов (ГОСТы, ОСТ, ISO, ДСТУ, ДБН, СНиПы, СанПиН, ВНТП, ВСН, ГСН, ТОИ, Законы, Постановления)
Яндекс.Метрика